Logstor

Logstor je globalna energetska kompanija sa sedištem u Danskoj.
Svetski je lider u proizvodnji predizolovanih cevi i sistema u daljinskom grejanju i hlađenju, transportu nafte i gasa, procesnoj industriji, kao i brodogradnji, u temperaturnom opsegu -200 °C do +200 °C.

 • Aquawarm

  Aquawarm

  Logstor

  Pravolinijske pojedinačne cevi. Prečnik priključka cevi 15-109mm. Servisne cevi od bakra. Serija izolacije standardna i dodatna. Garantovana lambda vrednost 0.035 W/mK
 • Difuzijska Barijera

  Difuzijska Barijera

  Logstor

  LOGOSTOR predizolovane cevi se proizvode u pažljivo nadgledanim fabričkim uslovima. To znači da smo u mogućnosti da obećamo 100% postojanu izolacijsku penu i da su servisna cev, izolacija i spoljašnja obloga spojeni do savršenstva. Svi zglobvi i spojnice su pouzdano dizajnirani tako da ne postoji slaba tačka.
 • Dvojna cev

  Dvojna cev

  Logstor

  Kontinuirano proizvedene pravolinijske Dvojne Cevi Prečnik priključka 26.9 – 114.3 mm. Servisne cevi od čelika. Izolacija serije 1 i 2.
 • Flex Cev

  Flex Cev

  Logstor

  Flex Cevi se proizvode u kontinuitetu i isporučuju u koturovima do 200 mestara. Oni olakšavaju uspostavljanje konekcije do distributivne mreže u svaku kuću i zgradu.
 • Flextra Cev

  Flextra Cev

  Logstor

  Flextra Cev do tri puta savitljivija,a da pri tom sadrži istu efikasnost zadržavanja toplote od lambda 0,022 W/mK. Predstavlja optimalno rešenje za mreže centralnog i daljinskog grejanja.
 • Pojedinačna cev

  Pojedinačna cev

  Logstor

  Kontinuirano proizvedene pravolinijske Pojedinačne Cevi- osovinski proces Prečnik priključka 26.9 – 219.1 mm. Servisne cevi od čelika. Izolacija serije 1, 2 i 3.
 • Spojnice

  Spojnice

  Logstor

  Sistem cevi LOGOSTOR poseduje dve različite vrste tehnologija spojnica i ogranaka i svaki je jedinstven u svojoj oblasti: varenje običnih i termoskupljajućih spojnica.
 • Spojnice

  Spojnice

  Logstor

  LOGOSTOR proizvodni program obuhvata veliki raspon spojnica i komponenta koje su neophodne za uspostavljanje kompletnog sistema cevi.