Kamstrup

Kamstrup je svetski lider u proizvodnji merila toplotne energije, elektro merila i vodomera.
Takođe su obuhvaćeni sistemi daljinskog očitavanja merila, hardver i softver, od projektovanja, preko instalacije do servisa.
Proizvodnja i glavna administracija se nalaze u Danskoj.
Kamstrup poseduje predstavništva u 50 zemalja i nalazi se na jakoj internacionalnoj poziciji.
U odnosima sa klijentima ceni pouzdanost, osećaj odgovornosti i visoki kvalitet.

 • -Softver METERTOOL

  -Softver METERTOOL

  Kamstrup

  METERTOOL je Windows softver koji se instalira na vašem računaru za Kamstrup kWh merilo . Funkcija programa je mogućnost knofiguracije i očitavanje svih kamstrupovih merila. Ovaj program je alatka za konfiguraciju merila i za različite potrebe laboratorije i tehničara. METERTOOL takođe može da se koristi kao backup u mrežama za komunikaciju gde postoji nedostatak podataka.
 • MULTITERM Pro

  MULTITERM Pro

  Kamstrup

  MULTITERM Pro je najnoviji ručni terminal sa integrisanim RF link-om. Sa MULTITERM Pro uređajem, u mogućnosti ste da očitate sve Kamstrup merače toplote, hlađenja, struje i vode, ili merače drugih proizvođača.
 • Očitavanje sa mobilnim uređajem

  Očitavanje sa mobilnim uređajem

  Kamstrup

  Sa READy očitavanjem merača, možete lako izvršiti daljinsko očitavanje direktno iz auta. Jedino što vam je potrebno je Android smart telefon, mala konvertor jedinica i PC program.

 • READy

  READy

  Kamstrup

  READy sistem je rukovanje podacima sa vaših merača i odvija se PC programom READy Managerom – bilo da ste pročitali merače sa mobilnim uređajem ili preko mreže.

  Merenje i potrošnja naplate su ključni zadaci za bilo koje vodosnabdevanje. Međutim, pametno merenje vode nije samo pitanje povećane tačnosti i pravilne naplate, takođe je to važno za razvoj i unapređenje odnosa sa potrošačima. Radi se o operativnoj optimizaciji, kontrole kvaliteta, zaštite prihoda, upravljanje imovinom i još mnogo toga.

  Radi se o tome da je tu prava odluka i investicija, a na osnovu više od same procene i teorijskih modela. Podaci se mogu koristiti za mnogo više od tačne naplate. Povećanje znanja o distributivnoj mreži i poboljšanje korišćenja podataka, mogu vam dati stalan pristup novim saznanjima o potrošnji, hlađenju, pritisku i gubitaka vode na mreži - kao i alate za transformisanje tih podataka sa konkretnim poboljšanjima, optimizacije energije, smanjena gubitaka i smanjenje havarija.

  Drugim rečima - inteligentno rešavanje problema i optimizacija mreže.

  Sa Kamstrup pametnim rešenjem za merenje, dobićete lak pristup svim vašim podacima, uključujući niz alata, koji pomažu da budete aktivniji u planiranju i svakodnevnom radu. Osim toga, dobićete tačne podatke koje možete koristiti za preciznu naplatu od potrošača.

 • USB Čitač Merila

  USB Čitač Merila

  Kamstrup

  Mali USB stik sa napajanjem i toliko je mali da staje u džep. Koncept je veoma jednostavan. Kada je USB merač u fizičkoj blizini kalorimetra, opremljen radio modulom, on automatski prepoznaje kalorimetar.

 • -Softver PcBase III

  -Softver PcBase III

  Kamstrup

  Jednostavan korisnički interfejs. Poznat u tržištu- postoji skoro 1000 PcBase korisnika u celom svetu Očitava sve tipove potrošnje u istoj bazi podataka. „Futureproof“ platforma. Lak za ispunjavanje novih funkcija. Izdržava do 60 000 očitavanja - merila.