Kamstrup

Kamstrup je svetski lider u proizvodnji merila toplotne energije, elektro merila i vodomera.
Takođe su obuhvaćeni sistemi daljinskog očitavanja merila, hardver i softver, od projektovanja, preko instalacije do servisa.
Proizvodnja i glavna administracija se nalaze u Danskoj.
Kamstrup poseduje predstavništva u 50 zemalja i nalazi se na jakoj internacionalnoj poziciji.
U odnosima sa klijentima ceni pouzdanost, osećaj odgovornosti i visoki kvalitet.

 • MULTICAL® 302

  MULTICAL® 302

  Kamstrup

  Savršene geometrije - savršen za svaku upotrebu

  Oblik MULTICAL® 302 uređaja je zasnovan na savršenoj geometriji kruga. Ovaj jednostavan, ali genijalan, oblik kružnog merila sadrži bitne prednosti u instalaciji, kao i u očitavanju merila. Oblik, efikasnost i lakoća korišćenja zaista čine MULTICAL® 302 jedinstvenim i svestranim uređajem.

  Sofisticirana tehnologija u kompaktnom pakovanju

  Sa prečnikom od samo 59 mm i 83 mm dubine, MULTICAL® 302 spada u sofisticiranu tehnologiju u kompaktnom pakovanju. Ovo merilo je moguće montirati na mestima sa malo prostora, na plafonu, odmah iznad zemlje, čak i u vrlo uskim udubljenijima. Savršen ugao instalacije se postiže u svakom od ovih slučajeva, što osigurava jednostavno i lako očitavanje displeja.

  Fleksibilnost se ostvaruje u punom krugu

  MULTICAL® 302 je moguće podesiti i programirati na licu mesta u toku instalacije. Za podešavanje merila neophodno je samo nekoliko koraka u meniju. Njegova jednostavnost upotrebe i širok merni opseg čine MULTICAL®302 jedinstvenim fleksibilnim rešenjem.