Kamstrup

Kamstrup je svetski lider u proizvodnji merila toplotne energije, elektro merila i vodomera.
Takođe su obuhvaćeni sistemi daljinskog očitavanja merila, hardver i softver, od projektovanja, preko instalacije do servisa.
Proizvodnja i glavna administracija se nalaze u Danskoj.
Kamstrup poseduje predstavništva u 50 zemalja i nalazi se na jakoj internacionalnoj poziciji.
U odnosima sa klijentima ceni pouzdanost, osećaj odgovornosti i visoki kvalitet.

 • MULTICAL® 801

  MULTICAL® 801

  Kamstrup

  MULTICAL ® 801 je snažno i izdržljivo merilo. Idealan je za zgrade i različite vrste industrija, jer koristi svoje dodatne komunikacione sposobnosti, programske funkcije i širok spektar drugih modula.

  MULTICAL® 801 se koristi kako za merenje grejanja, tako i hlađenja, a u svim sistemima na bazi vode, sa temperaturom od 2°C do 180°C,  sa svim veličinama protoka između qp 0.6 m³/h i qp 30,000 m³/h.

  Merilo je jednostavno za instalaciju, očitavanje i proveru. Svojom jednostavnom kombinacijom visoke preciznosti merenja i dugim životnim vekom, MULTICAL® 801 doprinosi smanjenju godišnjih operativnih troškova na minimum, 

  Ako je MULTICAL® 801, povezan sa merilima protoka na direktanom i povratnom vodu, on može da nadgleda curenje i pucanje u sistemima za grejanje/hlađenje. 

  MULTICAL® 801 prima količinu impulsa  povezanih merila i izračunava energiju za svaku već utvrđenu zapreminu vode. Kalkulacija energije uključuje merenje temperature u dolasku i povratku, kao i korekciju za gustinu i toplotni sadržaj u skladu sa  EN 1434.