Nema proizvoda

Spojnice

Spojnice

Spojnice

Sistem cevi LOGOSTOR poseduje dve različite vrste tehnologija spojnica i ogranaka i svaki je jedinstven u svojoj oblasti: varenje običnih i termoskupljajućih spojnica.
Logstor

Grupa: Spojnice

Kategorija: Grejanje

Sve spojnice LOGOSTOR sistema obezbeđuju ravnomernu izolaciju i visok nivo operativne pouzdanosti tokom celog svog radnog veka u sistemu cevi.

 

Sistem cevi LOGOSTOR poseduje dve različite vrste tehnologija spojnica i ogranaka i svaki je jedinstven u svojoj oblasti: varenje običnih i termoskupljajućih spojnica.

 

Oba su konstruisana da budu u mogućnosti da se nose sa izazovima koji se tiču uobičajnih načina spajanja pojedinačnih komponenti zajedno da bi se stvorio sistem cevi. U isto vreme oni smanjuju broj predizolovanih komponenti i obezbeđuju brzu i pravilnu instalaciju po najnižoj ceni.

 

Naše zavarljive spojnice su opremljene sa RFI oznakom i QR kodom tako da zajedno sa LOGOSTOR WeldMaster sistemom poseduju mogućnost praćenja spojnica uz pomoć GPS-a.

Zavarivački sistemi spojnica su dostupni u dve različite vrste, oba od polietilena (HDPE). BandJoint koji uključuje i BandJoint ogranke koji je otvoreni zglob i savitljive spojnice, za kompjutersku kontrolu zavarivanja topljenjem.

Zavarivanje topljenjem se vrši na dužini spoja kao i na dva obodna otvora.

Ogranak BandJoint je pametno rešenje i fabrički konstruisan ogranak sa samo jednom komponentom, štedeći materijal i vreme koje je neophodno za instalaciju.

EWJoint je zatvoren i on se montira na kraj cevi pre zavarivanja kontrolnih cevi.

Zavarivanje topljenjem se vrši na dva obodna otvora. Oba se vare pomoću LOGOSTOR Weldmaster uređaja gde se zglob i obloga cevi spajaju i zajedno stvaraju jednu neraskidivu seriju cevi. LOGOSTOR Weldmaster automatski proverava svaki pojedinačni zavareni deo, registruje njegovu lokaciju i dokumentuje njegov kvalitet. Izolacija spojnica se primenjuje koristeći ili LOGOSTOR Foam Pack ili PUR penu iz mašine . Redukcioni sistemi spojnica su dostupni u dve različite vrste, oba napravljena od ukrštene strukture polietilena (PEX). SX sistem uključuje spojnice, pregibe i ogranke koji se montiraju na licu mesta.

Rezultat je manje jednostavnijih spojnica koji uključuju manje komponenti i jednostavnije su logistike štedeći vaše vreme i novac. Brzo se instaliraju i zahtevaju manje radne snage. To znači da možete lako da smanjite troškove instalacije do 10-15% i troškove dužine cevi od 3-5%.

Za izolaciju spojnica se primenjuje ili LOGOSTOR Foam Pack ili PUR-penu iz mašine. BX spojnica je dvostruko zapečećena. Ona se može instalirati brzo i lako u jednom postupku. Izolacija spojnice se primenjuje koristeći izolacione čaure. LOGOSTOR Foam Pack se dostavlja u 15 različitih veličina. Svaka sadrži tačan obim poliuretanske pene za izolovanje spojnica sa različitim prečnicima.

Slični proizvodi