Ko smo mi


DRUŠTVO ZA ZASTUPANJE PROGRAMA STRANIH FIRMI IZ OBLASTI TERMOTEHNIKE - UVOZ I PRODAJA PROIZVODNIH PROGRAMA, TEHNIČKA PODRŠKA

Preduzeće TERMONET doo nalazi se u BEOGRADU, na adresi Gospodar Jovanova 27, na Dorćolu.

Osnovani smo 2001 godine sa sedištem u Beogradu.

Bavimo se zastupanjem kompanija Danske Energetske Grupacije i distibucijom njihovih proizvoda na tržištu Srbije.

Zastupamo


Kamstrup - kalorimetri tipa MULTICAL - tipa 602, 402 i 302; sa merilom protoka na bazi ultrazvuka tipa ULTRAFLOW.

SPX - APV - pločasti izmenjivači toplote - pločasti lemljeni i rastavljivi, prilagodjeni radu pri grejanju i hlađenju do PN30, kao i pri industrijskim temperaturama do 250°C. Proizvodnja toplotnih podstanica od kućnih jedinica do onih preko 2.000 kW.

LOGSTOR - Predizolovane cevi i oprema - proizvodnja predizolovanih cevi i opreme za sisteme grejanja i hlađenja, takodje za transport energenata i agresivnih materija. Izbor cevi - od čeličnih, bakarnih pa sve do plastičnih.

BA Systems - Elektronski kontroleri - za ugradnju u podstanice grejanja i hladjenja, sa velikim izborom komunikacionih puteva i protokola.

SAMSON - Regulatori protoka i pritiska, kombi ventili, elektromotorni i pneumatski aktuatori, elektronski kontroleri i komunikacione jedinice za prenos podataka.

Strateški poslovni partner


NSKoncept - "NS Koncept" d.o.o. je osnovan 06.03.2001 u Novom Sadu. Osnovna delatnost ove organizacije je automatizacija industrijskih i termoenergetskih procesa. U svom dosadašnjem postojanju kompanija se razvila u kvalitetnog i pouzdanog partnera brojnih domaćih firmi. Tim se sastoji od mladih i ambicioznih inženjera. Organizacijom "NS Koncept" d.o.o rukovodi direktor, a najviši stručno-upravljački organ je Odbor za kvalitet. Poseduje medjunarodne sertifikate o kvalitetu i zaštiti životne sredine EN ISO9001 i EN ISO14001.

Dobavljači


Creating progress for others.

Izvor : Kamstrup

SPX FLOW Portable Mixer Facilty in Rochester, New York

Izvor : SPX-APV

SAMSON - Leakage detection

Izvor : Samson